Back to Top

atletiekfoto.nl/atletiekfoto.eu

LET OP!

Deze site is alleen berijkbaar tussen 08:15 en 23:00 uur (Nederlandse tijd), daarvoor en daarna is de site offline

Aangepaste regels van mijn webhost Strato noopt mij foto’s van mijn oude webruimte te verwijderen en deze website te verwijderen. atletiekfoto.nl in de oude vorm is niet meer.
De oudere fotoalbums zijn nu (nog) via deze link (https://my.hidrive.com/share/zunsou1olw) terug te vinden.

Sorry voor het ongemak!

Fotobestanden opvragen

U kunt gratis de originele fotobestanden vanaf 2016 tot nu via e-mail toegestuurd krijgen. Stuur uw e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef de naam van de foto('s), datum waarop de foto('s) is/zijn genomen en eventueel ook de naam van de wedstrijd/trimloop/het evenement op. Foto's zijn en blijven eigendom van de fotograaf/fotografe. (Let op! Sommige bestanden kunnen meerdere Megabytes groot zijn.) Bij grote hoeveelheden foto's krijgt u een link toegestuurd waarmee u de foto's op uw computer kunt opslaan.

het commercieel gebruik van de foto's

Foto's mogen niet voor commerciële doeleinden worden gebruikt zonder uitdrukkelijke toestemming van de rechthebbende(n) en niet zonder aan alle afgesproken voorwaarden te hebben voldaan die hebben geleid tot de eventuele toestemming. Voor eventuele toestemming en voorwaarden voor commercieel gebruik stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef de naam van de foto('s), datum waarop de foto('s) is/zijn genomen en eventueel de naam van de wedstrijd/trimloop/het evenement op. Geef aan waarvoor u de foto('s) wilt gaan gebruiken. Foto's zijn en blijven eigendom van de fotograaf/fotografe.